شرکت صنایع زیست فناوری کارا | چندنکته برای سمپاشی زمستانه

 

سمپاشی مگس توسط کادر مجرب شرکت سمپاشی تک با بهترین قیمت سمپاشی صورت می گیرد

 

مگس ها بزرگترین گروه ات را به خود اختصاص داده اند. این دسته از ات جزء دستی 2 بالان قرار دارند. تاکنون بیش از 750 هزار نوع مگس شناخته شده است. مگس ها از دقت بینایی و شنوایی بسیار بالایی برخوردار هستند.

 

 

شکم مگس ها به صورت بند بند هست و بر اسا رنگ، نوع بال و نوع غذای مصرفی به دسته های مختلف تقسیم می شوند. مگس ها داری 2 جفت بال جلویی 2 جفت بالچه ی چاقو شکل در عقب که هالتر نام دارند هستند و بزرگی ، کوچکی این بال ها و جثه ی این ات میزان سریع و یا کند بودن سرعت آنها را ایجاد می کند. اغلب مگس ها خود غذای حیواناتی مثل قورباغه ها، وزغ ها، مارمولک ها و. و پرندگان هستند.

 

 

 

سمپاشی مگس توسط کادر مجرب شرکت سمپاشی تک با بهترین قیمت سمپاشی صورت می گیرد

برخی مگس ها گیاه خوار اند و به عنوان آفت گیاه محسوب می شوند. برخی دیگر باعث سرعت بخشیدن به تجزیه ی لاشه جانوران، مدفوع حیوانات و اجزای گیاهان می شوند و این دسته باعث پاکسازی محیط زیست می شوند. برخی از این ات گوشتخوار هستند و برخی دیگر که باعث انتقال بیماری های مختلف به انسان می شوند از خون انسان و جانوران تغذیه می کنند.

 

 

 

 

 

 

 

مگس ها شامل:

 

 

1. مگس سرکه: قرمز رنگ هستند و از میوه های فاسد و گندیده تغذیه می کنند.

2. مگس ریشه: این مگس ها گوشتخوار هستند و برخی از آنها در مواد غذایی فاسد شده زندگی می کنند.

3. مگس گوشت: این مگس ها از حیوانات مرده، مدفوع آنها، تغذیه می کنند یا روی بدن ات دیگر هستند.

 

دسته ی دیگرمگس ها که بیشتر از بقیه آنها را می شناسیم مگس های خانگی هستند. این مگس ها دارای بال های شفاف و بدن سیاهرنگ هستند. اینها از پس مانده غذای انسان و حیوان، شیر، شکر، میوه های فاسد، زباله ها، مدفوع، خون تازه و خشک، خلط سینه و ترشحات بینی تغذیه می کنند. این دسته از مگس ها باعث انتقال باکتری های بیماری زا و در نهایت باعث بیمار کردن انسان می شوند.

مثلا باعث انتقال باکتری های شیملا، سالمونا، سل، جزام و تک یافته های انگل مثل اسهال آمیبی، تخم انواع کرم ها، ویروس هایی مثل فلج اطفال و هپاتیت می شوند. پس بنابراین باید راهکار هایی برای دفع این ات و در نتیجه مصون ماندن از بیماری هایی که این نوع مگس ها باعث آن می شوند ارائه داد.

 

 

 

اقدامات لازم جهت پيشگيري

 

 

 

1- نصب توری در محل 

 

2- مبارزه های شیمیایی

 

3- قراردادن درب بر روی ظرف غذا

 

4- استفاده از اسپری های ه کش

 

5- سوزاندن زبله ها دفن بهداشتی زباله ها

 

6- استفاده از کاغذ ها و چسب های ه کش

 

7- سمپاشی حرفه ای توسط متخصصان با استفاده از ه کش های بهداشتی


ایران وب

مشخصات

  • جهت مشاهده منبع اصلی این مطلب کلیک کنید
  • کلمات کلیدی منبع : سمپاشی ,شوند ,باعث ,ات ,دسته ,تغذیه ,باعث انتقال ,شوند برخی ,برخی دیگر ,گوشتخوار هستند ,سمپاشی صورت ,باعث انتقال باکتری
  • در صورتی که این صفحه دارای محتوای مجرمانه است یا درخواست حذف آن را دارید لطفا گزارش دهید.

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

گزارش فصلی برنامه سالانه بر اساس طرح تدبیر سال 99-98 کتاب جامع آزمون صلاحیت بالینی اسمارت پارکينگ سازنده پارکينگ مکانيزه خانگي و طبقاتي بَیانِ عَیان کار و فناوری محبت چت,انتقال به چت محبت,محبت چت اصلی,ورود به محبت چت وبلاگ تخصصی سعید شجاعی سعدی- professional blog of Saeed Shojaei saadi برسی انتخاب وخرید آنلاینdigibaner